Berenika Kohoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství

26.04.2024 16:30 - Hana Bukáčková | foto: Rebeka Harris

Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak se zdá.

"Když jsem psala text k 'Hot or not?', záměrně jsem chtěla jít až na dřeň a poukázat na téma, které se mě dotýká, a to sice dokonalost versus nedokonalost. Často se na sítích chlubíme rádoby skvělým a bezproblémovým životem, i když realita bývá jiná. Přišlo mi vtipný se střetnout s mojí touhou ukázat v klipu všechny nedokonalosti versus s potřebou Lukáše jakožto mladýho kluka, který tam chtěl mít hlavně záběry, kde jsem podle něj opravdu hezká. Musela jsem ho skoro nutit, aby tam nastřihl i to, co se do klipů asi obvykle nedává," vypráví Berenika.

Zpěvačka šla s kůží na trh tím, jak působí v některých záběrech nedokonale. V klipu například jí vlašák s rohlíkem nebo vypadá utrápeně - nenamalovaná a ve vytahaném oblečení. Tím si získává srdce všech žen. Ukazuje, že nepatří jen mezi celebrity, ale i mezi normální bytosti z masa a kostí, utahané a vyčerpané maminy, které stále řeší nějaké problémy. Berenika v klipu zmíněného Lukáše Hausenblase odtajnila také jedno překvapení - druhé těhotenství.

Pod produkci songu se podepsal Jiří Burian, což je slyšet hned při prvním poslechu. Text každopádně srší vtipem, viz verše typu: "V hajzlu jsou utopený sušenky ze špajzu..." nebo "Hot or not, večer se nenasoukám do kalhot."

Berenika Kohoutová se v novince opět projevila jako krásně prostořeká, provokativní a drzá. Písní dokazuje, že ani druhé těhotenství ji neusadilo a neudělalo z ní nudnou maminu, ale stále patří mezi ty, které si rády zadivočí - stejně jako se ve videu promění ze šmudly ve femme fatale. Tipuji, že se z této písně stane pro některé kultovní záležitost typu její před pěti lety vydané prvotiny "Dělám stojky".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY